0

Корзина

Рушник у подарунок – чудова ідея на Новий рік і не тільки!

Вже зовсім скоро найбільш очікуване зимове свято! Новий рік вже на порозі – саме час купити подарунки для рідних і близьких. Як приємно здивувати тих, хто вам не байдужий? Але, де саме вибрати корисний, якісний презент, який буде дарувати радість протягом всього року?
В інтернет магазині Полотешко.ua представлений широкий вибір текстильних виробив на будь-який смак. Ми знаємо як легко принести в дім затишок, які саме речі з текстилю сприяють розвитку бізнесу. На передодні Нового року 2019 пропонуємо дивовижний вибір чудових новорічних рушників з символічними візерунками, вишивкою.

У нас є набори для кухні з вафельними і махровими рушниками в гарній подарунковій коробці. На окрему увагу заслуговують махрові рушники для ванної кімнати – для рук, обличчя, банні. Кожний комплект чудово упакований. Його можна сміливо класти під ялинку без додаткового декору.

Оберіть для сестри махровий рушник з потішною свинкою, для колеги – набір з трьох вафельних рушників у тубі з зображенням діда Мороза. Матуся неодмінно оцінить комплект з м’яких махрових рушників для банних процедур. Адже жінкам завжди подобаються вишукані речі, які допомагають їм виглядати ще привабливіше і відчувати турботу.
Тільки уявіть, скільки позитивних емоцій викликає м’який затишний подарунок. Адже рушник – це не лише гігієнічний засіб. Він прикрашає інтер’єр, вказує на те що в оселі панує добробут, підкреслює прагнення кожен день користуватися якісними виробами з натуральних матеріалів.

Новий рік – час говорити коханим і друзям про те, наскільки вони для вас важливі. Використайте чудову можливість нагадати близьким про ваші почуття, та прагнення зробити їхнє життя краще. Рушник у подарунок – чудова ідея. Новий рік 2019 – гарний привід обрати подарунковий комплект в інтернет магазині Полотешко.ua.

Ми пропонуємо виключно високоякісний текстиль від провідних виробників з України, Туреччини, Туркменії, Узбекистану, Азербайджану, Пакистану, Індії. Рушники виготовлені з першокласної сировини – бавовни. Мають актуальний зовнішній вигляд, довго залишаються м’якими та привабливими.

Даруйте яскраві емоції, обирайте найкращі рушники в інтернет-магазини Полотешко.ua.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити