0

Корзина

Подушка з холлофайбером – безпека і комфорт у вашому домі

Серед усього широченного розмаїття подушок, які пропонує сучасний ринок, не складно загубитися. Як обрати якісний виріб, який послужить довго, не стане причиною алергічних реакцій, гарантує бажаний комфорт? Подушки з холлофайбером об’єднують в собі ці та багато інших позитивних особливостей.

Характеристики матеріалу

Холлофайбер – сучасний синтетичний наповнювач. На відміну від синтепону і ватину волокно має форму спіралі. Це дає йому відчутну перевагу перед конкурентами. Навіть після тривалої деформації холлофайберу необхідно зовсім мало часу, щоб відновити первинну форму.

Серед ключових переваг матеріалу:

• Гігієнічність
• Повітропроникність
• Змога не вбирати сторонні запахи
• Легке відновлювання після стискання
• Відсутність схильності до передчасної деформації
• Легкий догляд
• М’якість і легкість
• Відмінні зігріваючі властивості
• Пружність та еластичність
• Зносостійкість
• Здатність не руйнуватися під впливом світла
• Здатність не накопичувати статичну електрику
• Високий коефіцієнт опору на розрив
• Гипоаллергенность
Подушка з холлофайбером має невелику вагу. За бажанням ви з легкістю прихопите її в потяг під час поїздки у відрядження або на відпочинок.

Якщо ж ви страждаєте на алергію, то придбання подушки з холлофайбером стане оптимальним рішенням. Наповнювач проходить спеціальну антиалергенну обробку, не має запаху, антістатічен (не схильний до притягнення і вбирання пилу). До того ж абсолютно нецікавий для пилових і пухових кліщів, цвілевих грибів та інших подібних мікроорганізмів-паразитів.

Подушки з холлофайбером приймають форму голови під час відпочинку. Після сну наповнювач швидко відновлює первину форму, завдяки пружній структурі волокна.
Вартість синтетичних подушок – набагато менше, ніж натуральних. При цьому вони мають підвищену зносостійкість та тривалий період служби.

Правила регулярного догляду за подушкою з холлофайбером

До того я вирішите придбати м’яку та легку подушку бажано ознайомитися зі специфікою матеріала. Це дозволить минути неприємні ситуації в майбутньому:
Прати подушку можна лише раз на 6-12 місяців, за умови відсутності очевидних забруднень.
Якщо регулярно провітрювати виріб і тримати його на сонці, то необхідність регулярного прання взагалі відпаде. Подушка на довгі роки залишиться свіжою і чистою. Обробка в пральній машині значно скорочує термін служби.
У випадку з холлофайбером оптимальним варіантом відновлення матеріалу є звернення в хімчистку. Враховуючи той факт, що подушка не вимагає частого чищення, це не призведе до серйозних фінансових витрат. Фахівці зможуть випрати річ швидко і якісно, без ризику її деформації.
Дотримуючись цих нескладних рекомендацій, можна подовжити термін служби виробу на досить тривалий термін. Якщо ж все таки доводиться самостійно прати улюблену подушку потрібно дотримуватися декількох рекомендацій.

Як прати подушки з холлофайбера

Виріб категорично заборонено замочувати заздалегідь. Якщо користуєтесь машинкою, завантажуйте сухі подушки.
Встановлюйте делікатний або ручний режим. Якщо такої можливості немає, то обирайте варіант з мінімальною кількістю обертів.
Температура води не повинна перевищувати показник в 30ºС, навіть якщо ручне прання можна проводити і при більш високих температурах. На повітрі рідина швидко остигає, в той час як у закритому просторі перевищення показника навіть на кілька градусів може згубно позначитися на стані речей.
В якості миючого засобу потрібно застосовувати виключно гелі. Інакше подушка покриється розлученнями. До того ж залишки прального порошку під час застосуванні можуть потрапляти в дихальні шляхи і викликати алергію.
Віджимання і сушіння в пральній машинці недопустиме. Після прання подушку необхідно розмістити в теплому добре провітрюваному приміщенні, періодично перевертаючи з одного боку на інший до повного висихання.
Дотримуйтеся цих нескладних правил і подушка з холлофайбером послужить довго, зберігаючи первісну м’якість та привабливість.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити