0

Корзина

Інтернет-магазин Полотешко.ua – сучасний текстиль для побуту і бізнесу

Текстильні вироби давно вважаються невід’ємною частиною будь-якого сучасного інтер’єру незалежно від стилю виконання. Вони супроводжують людину дома і на відпочинку, виконують функцію предметів побуту у повсякденному житті, є естетичною складовою приміщення.

Неможливо уявити квартиру або будинок без рушників, подушок, ковдр які створюють затишок, формують спокій. В той час як красива постільна білизна асоціюється зі спокійним сном. В різні часи мода диктувала свої умови і кожен раз по-новому втілювала актуальні ідеї в тканинах, в чудових формах і кольорах.

Високоякісний текстиль з роздрібного магазину Полотешко, або інтернет-магазину Полотешко.ua допоможе створити комфортну атмосферу у власному будинку, в готелі, в ресторані, враховуючи індивідуальні потреби, смаки та естетичні уподобання. Придбавши м’який махровий рушник, ви подаруєте собі або близьким хвилини релаксу та відпочинку. Подушки з гипоаллергенным наповнювачем стануть запорукою безпеки і повноцінного сну. Чудові халати з м’якої бавовняної махри додадуть бажаного комфорту і затишку.

Купуючи текстиль для дому або бізнесу у нас, ви створите неповторну приємну атмосферу, подбаєте про власний комфорт та зручність гостей.

В магазинах Полотешко представлені чудові подарунки – рушники з тематичними зображеннями до певного дня. Наприклад нового року 2019, або Дня захисника України.

Наш магазин готовий запропонувати Вам величезний вибір товарів з категорій: «Махрові рушники» «Салфетки Осіборі», «Для готелів і ресторанів». «Подарункові набори», «Постільна білизна» та багато іншого.

Кожен виріб з нашого каталогу, має високу якість, чудові естетичні характеристики. Крім того прослужить довго, зберігаючи первинну привабливість.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити