0

Корзина

Серветки осіборі – східні традиції для дому та бізнесу

Культура витирати руки перед трапезою невеликим вологим рушником прийшла з Японії. У Країні висхідного сонця вірять, що осіборі очищають не тільки від бруду, але також позбавляють від негативної енергії і деструктивних думок, допомагають налаштуватися на прийом їжі.

Температура подачі рушників варіюється в залежності від сезону. Влітку ошиборі занурюють в прохолодну воду, взимку – в гарячу. Симетрично викладають на спеціальну підставку і подають гостю. Після використання перуть, дезінфікують, сушать і прасують. Якісна осіборі серветка успішно «переживає» мінімум 25 прань, зберігаючи початкові естетичні і якісні характеристики.

Для ресторану, бару, кафе

Все частіше рішення осіборі купити приймають власники ресторанного бізнесу. Аксесуар допомагає сформувати в закладі спокійну врівноважену атмосферу, притаманну східній культурі. Привносить затишок, підкреслює особливо шанобливе ставлення до гостей. Серветки осіборі – обов’язковий атрибут підготовки до трапези в японському стилі і бажаний для кафе, барів, ресторанів з кухнею інших країн.

Для готелю, пансіонату, спортивного клубу

Чистота і комфорт є невід’ємною складовою висококласного готельного бізнесу. Ніщо так не радує відвідувачів як ідеально чистий, охайний м’який текстиль. Серветка махрова 30х30 см, запропонована перед сніданком, обідом, вечерею, перекусом формує позитивне враження. Подача м’яких махрових рушників покращує престиж і статус закладу, служить жестом підвищеної уваги.

Для дому

Недорогі ошиборі купити можна для індивідуального користування в колі сім’ї. Ароматні серветки варто запропонувати запрошеним друзям або особливо важливим гостям перед урочистою вечерею. При бажанні подачу легко перетворити в цікаве дійство з традиційними японськими атрибутами і музикою.

Використовуючи серветки осіборі, ви швидко помітите їх корисні якості:
• Бездоганна естетика зі східним колоритом;
• Безпека (серветки дезінфікуються перед кожною подачею);
• Комфорт (махровий рушник м’який на дотик, не рветься, не залишає зайвої вологи на руках).

Одноразові ошиборі купити варто в інтернет магазині Полотешко.com.ua. У нас найкращі ціни і бездоганний сервіс.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити