0

Корзина

Зі святом 8 Березня

Весна надихає дивувати жінок приємними подарунками. Що вибрати для коханої, мами, дружини, дочки, просто знайомої – на 8 березня? Краща відповідь на це питання є в магазина Полотешко.ua.

Найліпші подарунки ті, що подобаються, служать для краси, допомагають облаштувати затишок в оселі. В наших каталогах ви знайдете багато чудових ідей. Адже ми пропонуємо найкращий текстиль українського та закордонного виробництва.

• Рушники для ванної кімнати
М’які, пухнасті, з гарною вишивкою або однотонні і вишукані, правильно підібрані за кольором – надзвичайно корисний подарунок для жінки с естетичнім смаком. Адже саме рушник дозволяє отримати максимум задоволення від щоденних гігієнічних процедур та прикрашає інтер’єр. Рушники з бавовни або бамбуку з обережністю ставляться навіть до найчутливішої шкіри, не визивають подразнень, мають легкий масажний ефект.

• Рушники для кухні
Махрові та вафельні рушники, серветки осіборі – стильне і практичне рішення. Сподобаються кожній жінці, що дбає про комфорт на кухні, полюбляє готувати у гарно оздобленому інтер’єрі. Чудові подарункові набори у прозорих тубах доповнені запашними квітами піднімуть настрій на весь день і навіть довше, адже стануть нагадувати про чудове весняне свято.

• Халат
М’який та теплий махровий халат зігріє і допоможе чудово відпочити. Занурившись у тендітну тканину так приємно проводити час в родинному колі, або з друзями у невимушеній обстановці.

• Постільна білизна
Стильний комплект постільної білизни виявиться поза конкуренцією серед більшості інших подарунків, піднесених з нагоди 8-го березня. Адже текстиль преміальної якості завжди асоціюється з приємним безтурботним сном, сповненим яскравих сновидінь.

Асортимент інтернет магазину Полотешко.ua представлений багатьма іншими текстильними виробами чудової якості. У нас є: пледи, простирадла, подушки, домашній одяг, килимки в ванну кімнату, та багато іншого.

Обирайте кращі подарунки на 8 березня! Замовлення приймаються вже зараз у будь якому обсязі з натхненням та побажанням сердечного тепла.


Коментарі закриті.

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити