0

Корзина

14 лютого – день для всіх закоханих

14 лютого – особливий день для всіх закоханих. Вже кілька століть поспіль чоловіки і жінки по всьому світу прагнуть привітати свою другу половинку особливим чином. Піднести гарний потрібний подарунок, який стане підтвердженням почуттів, підніме настрій, буде по-справжньому приємним.

Але не завжди дарунки на День Святого Валентина були традиційними з точки зору наших сучасників. У Давньому Римі на свято Луперкалії підносили жертви та били одне одного шкіряними ременями задля благополуччя.

Лише після того як язичницький культ замінили християнським святкуванням традиції стали естетичними і приємними. Італійці в День Святого Валентина як правило дарують цукерки, шоколад і печиво у вигляді серця, а також квіти, парфуми і дорогоцінні прикраси.

В Уельсі розповсюджені «ложки любові». За кілька днів до свята закохані створюють з дерева мініатюрні ложки, прикрашаючи їх сердечками з декоративних матеріалів, міні-ключами і урочисто підносять один одному. При цьому важливо вирізати подарунок власноруч. Така ложечка ніби каже – «Ти знайшов шлях до мого серця».

В США обов’язковим «сердечним» подарунком вважаються карамельки. За традицією з Днем святого Валентина вітають не лише чоловіка чи жінку, з ким перебувають у романтичних стосунках. Але й всіх, до кого прив’язні серцем і душею – мам, тат, дідусів, бабусь.

Інтернет магазин Poloteshko.com.ua підтримує традицію 14 лютого приділити увагу всім близьким. Більш того, вважає її чудовою! Адже Святий Валентин допомагає кожному, в чиєму серці живе любов. Пропонуємо вибрати чудовий подарунок – домашній текстиль високої якості.

• Постільна білизна
• Рушники з бавовни і бамбука
• Одяг для дому та сну
• Набори для сауни та лазні
• Рушники для кухні
• Пледи
• Подушки
• Халати

Висококласний текстиль стане джерелом комфорту і відмінного настрою, прикрасить інтер’єр, подарує незабутні миті блаженства від приємного відпочинку.

Кохайте одне одного, обирайте чудові подарунки, які сповнять кожен день турботою.


Коментарі закриті.

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити