0

Корзина

День святого Миколая для діток

День святого Миколая – один з найщиріших і найочікуваніших для кожної дитини. Адже свято приносить малечі купу подарунків, море позитивних емоцій. Дорослі за давньою традицією підкладають дітям різноманітні гостинці. Хочете порадувати малюка? Піднести подарунок, який підніме настрій, додасть затишку, приємно здивує?
Ми підготували яскравий сюрприз для хлопчиків та дівчаток! Чудовий набір, що складається з м’якого бавовняного рушника і смачнючих цукерок. Подарунок турботливо складений у прозору тубу та доповнений святковою етикеткою-вкладишем.
Махровий рушник зі 100% бавовни прикрашений чудовою символічною вишивкою – гарнюньою свинкою, що радісно посміхається. Ми додали найулюбленіших солодощів кожної дитини, щоб зробити враження від свята ще приємнішим.
День святого Миколая особливий. Адже напередодні Нового року кожен чекає приємних сюрпризів. У цей день традиційно дарують щось недороге, душевне, сповнене турботи. Ласощам і корисній речі зрадіє не лише дитина, але й дорослий. Особливо, коли вони гарно запаковані, та піднесені в казковий зимовий день!


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити