0

Корзина

Дитяча постільна білизна із бязі – чудовий вибір на кожен день

Буває, дитина дуже неохоче відправляться в ліжко. Коли потрібно вкладатися, у маленьких вертунів часто виникає бажання дограти з улюбленою іграшкою, дочитати книжку або ще раз подивитися знайомий мультфільм.

Проблема укладання дитини спати вирішиться сама собою, якщо ліжко застелене комплектом постільної білизни із зображенням добрих улюблених героїв. Таке забарвлення не тільки дарує спокійний настрій перед сном, лагідно запрошуючи малюка під ковдру, але й вирішує проблему побоювання залишатися самому в кімнаті. У компанії веселих героїв, страх відступає. Йому на зміну приходять добрі фантазії про казкові дивовижні світи, сповнені пригод і веселощів.

Купити дитячу постільну білизну з високоякісного матеріалу, значить кожен день піклуватися про спокійний, повноцінний відпочинок дитини. У нашому інтернет магазині непредставлені комплекти з бязі – першокласного бавовняного матеріалу.
До Європи ця тканина була завезена з Азії ще в XVIII столітті. ЇЇ відразу ж почали використовувати як підкладковий матеріал, а також для виготовлення постільної і спідньої білизни, різноманітних елементів жіночого вбрання.

Переваги дитячої постільної білизни з бязі:

• 100% натуральність. Бязь повністю складається з бавовни. Тканина виробляється у вигляді фарбованого, біленого або необробленого матеріалу. Для фарбування зазвичай використовують натуральні барвники – це дозволяє говорити про абсолютну безпечність постільної білизни.
• Доступність. Купити постільну білизну для хлопчиків і дівчат можна за досить привабливою ціною.
• Гігієнічність. Бязь – одна з найліпших тканин для виготовлення дитячої постільної білизни. Матеріал чудово преться, та швидко висихає за сприятливих умов, не накопичує сторонні запахи.
• Високі естетичні якості. Дитяча постільна білизна для дівчат та хлопців з бязі матеріалу зберігає первинний чудовий вигляд протягом тривалого часу. Матеріал міцний та зносостійкий. Навіть після багаторазового прання та прасування постіль виглядає привабливо, залишається м’якою, зберігає яскравість кольорів.
• Зручність у використанні. Бязева постіль невибаглива в догляді – практично не мнеться, не реагує на використання хімічних миючих засобів і ультрафіолетового випромінювання під час сушіння на вулиці.

Поради по догляду за постільною білизною з бязі

1. Відразу після придбання комплект краще випрати, вивернувши наволочки і підковдру, щоб яскравість тканини зберігалася якомога довше. Прополоскати, бажано двічі і досить ретельно, щоб позбавитись залишків хімічних речовин миючого засобу.
2. Прати бязеву постільну білизну рекомендовано при температурі близько 60 °С, однак якщо на тканині присутній яскравий кольоровий малюнок, вода не повинна бути такою гарячою – максимум 40 °С.
3. Дитячу білизну з бязі небажано прати разом з речами зі штучних матеріалів – це може стати причиною швидкого зносу натуральної тканини, а також появи шорсткості і загрубілих ділянок.
4. Прасувати краще ще вологу білизну. Оскільки пересушену тканину дуже важко позбавити заломів, які можуть травмувати ніжну дитячу шкіру.

Купити дитячу постільну білизну з бязі недорого можна в інтернет-магазині Poloteshko.com.ua. У нас широкий вибір різноманітних комплектів для дівчаток и хлопчиків. Постільна білизна з бязі – запорука гарного настрою та бадьорого самопочуття вашої дитини.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Актуальні ціни Полотешко на Prom.ua Відхилити